MAXtv Prva liga: Lokomotiva svladala Osijek, Sanja Rođak-Karšić mahala bez pogreške

Subota, 31. listopada 2015. 17:33 Napisao/la  SC

Susret 15. kola: Lokomotiva - Osijek 2:1

MAXtv Prva liga - 15. kolo

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:1

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja 327

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 1:0 Marić (6) 1:1 Škorić (15) 2:1 Marić (53-11m)

Žuti kartoni: Fiolić, Barišić, Leko (Lokomotiva), Škorić, Kurtović (Osijek)

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Barišić, Marić, Bručić (58 Ćorić), Fiolić (80 Puljić), Perić, Prenga, Andrijašević, Doležal (51 Grezda), Leko

OSIJEK: Mikulić, Kurtović, Špičić, Mandić (70 Perošević), Roce (70 Grgić), Arsenić, Lesjak, Škorić, Šorša (82 Štrkalj), Šarić, Lukić

Lokomotiva je u 15. kolu HNL-a s 2:1 svladala Osijek u Kranjčevićevoj, a pobjednički je pogodak pao u 53. minuti s bijele točke.

Lokomotiva je povela iz prvog ozbiljnijeg napada. Bilo je to u šestoj minuti igre. Andrijašević je lako ušetao u kazneni prostor gostiju i proigrao nečuvanog Marića koji je precizno pogodio lijevi gornji kut mreže.

Osječani su stigli do izjednačenja u 15. minuti igre. Mandić je proigrao Škorića koji je s desetak metara poslao loptu u lijevi donji kut Zelenikinog gola.

Pogodak odluke je pao u 53. minuti s bijele točke. Lesjak je srušio Grezdu u kaznenom prostoru, a Marić je smireno s 11 metara poslao loptu u desnu stranu gola.

Utakmica iz Kranjčevićeve će ostati upamćena po tome što je prvi puta u povijesti najbolje hrvatske lige utakmicu sudila sutkinja. Sanja Rođak-Karšić je svoj posao obavila bez ijedne pogreške.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.