MAXtv Prva liga: Lokomotiva svladala Osijek, Sanja Rođak-Karšić mahala bez pogreške

Subota, 31. listopada 2015. 17:33 Napisao/la  SC

Susret 15. kola: Lokomotiva - Osijek 2:1

MAXtv Prva liga - 15. kolo

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:1

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja 327

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 1:0 Marić (6) 1:1 Škorić (15) 2:1 Marić (53-11m)

Žuti kartoni: Fiolić, Barišić, Leko (Lokomotiva), Škorić, Kurtović (Osijek)

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Barišić, Marić, Bručić (58 Ćorić), Fiolić (80 Puljić), Perić, Prenga, Andrijašević, Doležal (51 Grezda), Leko

OSIJEK: Mikulić, Kurtović, Špičić, Mandić (70 Perošević), Roce (70 Grgić), Arsenić, Lesjak, Škorić, Šorša (82 Štrkalj), Šarić, Lukić

Lokomotiva je u 15. kolu HNL-a s 2:1 svladala Osijek u Kranjčevićevoj, a pobjednički je pogodak pao u 53. minuti s bijele točke.

Lokomotiva je povela iz prvog ozbiljnijeg napada. Bilo je to u šestoj minuti igre. Andrijašević je lako ušetao u kazneni prostor gostiju i proigrao nečuvanog Marića koji je precizno pogodio lijevi gornji kut mreže.

Osječani su stigli do izjednačenja u 15. minuti igre. Mandić je proigrao Škorića koji je s desetak metara poslao loptu u lijevi donji kut Zelenikinog gola.

Pogodak odluke je pao u 53. minuti s bijele točke. Lesjak je srušio Grezdu u kaznenom prostoru, a Marić je smireno s 11 metara poslao loptu u desnu stranu gola.

Utakmica iz Kranjčevićeve će ostati upamćena po tome što je prvi puta u povijesti najbolje hrvatske lige utakmicu sudila sutkinja. Sanja Rođak-Karšić je svoj posao obavila bez ijedne pogreške.

Standings provided by Sofascore