MAXtv PRVA LIGA

Istra 1961 pobijedila desetoricu igrača Lokomotive

Ponedjeljak, 04. svibnja 2015. 18:56 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Lokomotiva - Istra 1961 1:2. Doležal za četiri minute dobio dva žuta kartona


MAXtv Prva liga - 32. kolo

LOKOMOTIVA - ISTRA 1961 1:2

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 800

Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

Stijelci: 1:0 Begonja 832), 1:1 Repić (38) Gregov (49)

Žuti kartoni: Šovšić, Doležal, Leko (Lokomotiva),

Crveni karton: Doležal (11, drugi žuti)

LOKOMOTIVA: Sluga, Bartolec, Mrčela, Prenga, Bručić, Leko, Andrijašević (59 Kolar), Šovšić, Doležal, Gržan, Rukavina (25 Begonja, 77 Mamić)

ISTRA 1961: Brkić, Gregov, Bastos, Šimurina, Obšivač, Jordan (79 Salanović), Vukman, Matoš, Franjić, Heister, Radonjić (12 Repić)


Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultat 2:1 i time zadržali realne izglede za ostankom u ligi. Istra je pobijedila u utakmici koju je bezmalo 80 minuta imala igrača više, ali bez Joa i ozlijeđenog Radonjića, koji je morao izaći na početku utakmice. U zapisniku utakmice Igor Pamić prijavio je svega trojicu igrača (Grković, Salanović, Repić) i vratara Lovrića.

U samo četiri minute Doležal je uspio sakupiti dva žuta kartona zbog prekraja nad Radonjićm i Šimurinom, već od 11. minute Lokomotiva je počela igrati s igračem manje. U 12. minuti iz igre je izašao najbolji igrač gostiju Radonjić, umjesto njega ušao je Repić.

U 32. minuti Begonja je iskoristio pogrešno Brkićevo ispucavanje i postigao pogodak za Lokomotivu - 1:0.

U 38. minuti nakon što je Heister primio dubinku loptu u kaznenom prostoru domaće obrane, koja je ukopano gledala kako Repić poentirao iz blizine - 1:1.

U 49. minuti iz prekida je ubacio Maiš, Gregov je bi najviši u skoku i pogodio za vodstvo Istre - 1:2.

Do kraja utakmice Istra je u nekoliko situacija mogla uvjerljivije pobijediti potpuno grogiranog suparnika.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.