MAXtv Prva liga: Inter i Zagreb podijelili bodove, gosti završili utakmicu sa osmoricom igrača

Petak, 11. prosinca 2015. 20:26 Napisao/la  SC

Utakmica 20. kola: Inter - Zagreb 2:2

MAXtv Prva liga - 20. kolo

INTER - ZAGREB 2:2

Stadion: ŠRC Zaprešić. Gledatelja: 400

Sudac: Željko Frković (Gospić)

Strijelci: 0:1 Boban (33), 1:1 Nestorovski (54), 2:1 Nestorovski (56-11m), 2:2 Stepčić (66)

Žuti kartoni: nestorovski, Čović, Glavina, Mazalović, Posavec (Inter), Matić, Šulc, Ljubičić, Boban, Herceg (Zagreb)

Crveni kartoni: Bevab 56-drugi žuti karton, Livaković 83-spriječavanje igrala u izglednoj situaciji za postizanje pogotka, Šehić 86-drugi žuti karton (Inter)

INTER: Posavec, Begić, Šoljić (89 Zulim), Mlinar (46 Bočkaj), Glavina, Čeliković, Komorski, Ćosić, Ottochian (81 Blažević), Mazalović, Nestorovski

ZAGREB: Livaković, Bevab, Mudražija, Ljubičić (85 Herceg), Šulc, Kolinger, Stepčić, Matić, Medić (81 Jurilj), Šehić, Boban

Nogometaši Intera i Zagreba podijelili su bodove u utakmici odigranoj pod velikom maglom koja se spustila na Zaprešić. Završilo je 2:2, no Zagreb je susret završio sa čak tri igrača manje.

Goste je u vodstvo doveo Gabrijel Boban (33.) da bi Nestorovski okrenuo susret. Prvo je zabio u 57. minuti, da bi Bevab u 56. minuti dobio crveni karton, a Nestorovski sa 11 metara okrenuo utakmicu.

Konačni rezultat postavio je Stepčić u 66. minuti, no Zagreb je do kraja susreta ostao bez još dvojice igrača. Prvo je u 83. isključen Livaković, a onda tri minute kasnije i Šehić.

Inter je nakon dvadeset odigranih kola na šestom mjestu sa 22 boda, dok je Zagreb posljednji sa devet.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.