Matjaž Kek: Ova Rijeka teče normalno! Ima tu skretanja lijevo i desno, ali za mene je sve to normalno!

Utorak, 21. travnja 2015. 14:59 Napisao/la  I. V.

Plasirali smo se u Europsku ligu, iduća sezona brzo će početi i utakmica protiv Dinama dobar je test da sagledamo naše mogućnosti, kaže Kek

Utakmica protiv Dinama praktično je posljednji ozbiljni ispit vrijednosti u nastavku sezone. Do kraja prvenstva preostalo je samo rutinski sezonu privesti kraju:

- Prema mojem mišljenju ova Rijeka teče normalno, možda ne baš pravo, ima tu skretanja lijevo i desno, ali za mene je sve to normalno. Na kraju krajeva, drugi smo s velikom prednošću, u polufinalu Kupa igramo protiv najbolje hrvatske momčadi... A da moramo biti svjesni svojih nedostatka, moramo!  Utakmica protiv Dinama je svakako izazov za ovu momčad, šteta da nismo kompletni da točno vidimo gdje smo. Moramo gledati unaprijed. Plasirali smo se u Europsku ligu, iduća sezona brzo će početi i utakmica protiv Dinama dobar je test da sagledamo naše mogućnosti. Govorim o kvaliteti momčadi, pojedinci me toliko ne zanimaju i zato kažem da na Poljudu nije zakazao samo jedan igrač. Zakazalo je više igrača, ali je na kraju 14 igrača pobijedilo utakmicu, zaključuje Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.