Matjaž Kek: Ova Rijeka teče normalno! Ima tu skretanja lijevo i desno, ali za mene je sve to normalno!

Utorak, 21. travnja 2015. 14:59 Napisao/la  I. V.

Plasirali smo se u Europsku ligu, iduća sezona brzo će početi i utakmica protiv Dinama dobar je test da sagledamo naše mogućnosti, kaže Kek

Utakmica protiv Dinama praktično je posljednji ozbiljni ispit vrijednosti u nastavku sezone. Do kraja prvenstva preostalo je samo rutinski sezonu privesti kraju:

- Prema mojem mišljenju ova Rijeka teče normalno, možda ne baš pravo, ima tu skretanja lijevo i desno, ali za mene je sve to normalno. Na kraju krajeva, drugi smo s velikom prednošću, u polufinalu Kupa igramo protiv najbolje hrvatske momčadi... A da moramo biti svjesni svojih nedostatka, moramo!  Utakmica protiv Dinama je svakako izazov za ovu momčad, šteta da nismo kompletni da točno vidimo gdje smo. Moramo gledati unaprijed. Plasirali smo se u Europsku ligu, iduća sezona brzo će početi i utakmica protiv Dinama dobar je test da sagledamo naše mogućnosti. Govorim o kvaliteti momčadi, pojedinci me toliko ne zanimaju i zato kažem da na Poljudu nije zakazao samo jedan igrač. Zakazalo je više igrača, ali je na kraju 14 igrača pobijedilo utakmicu, zaključuje Kek.

Standings provided by Sofascore