DINAMO DOVEO POJAČANJE Ivan Perišić u 34. godini odabrao HNL za rehabilitaciju, Josip Brekalo u 25. godini odabrao HNL za reafirmaciju

Srijeda, 24. siječnja 2024. 09:24 Napisao  I. V.

Nakon Marka Pjace (Rijeka) i Ivana Perišića (Hajduk), Brekalo je treći reprezentativac koji je ove sezone došao u HNL da bi se nametnuo Zlatku Daliću

Josip Brekalo
Josip Brekalo

Josip Brekalo praktično je postao igrač Dinama!

Formalnosti dijele Brekala od povratka u Dinamo iz kojega je otišao 2016. godine u Wolfsburg za 10 mil eura.

Kao što su zadnjih dana isticali talijanski mediji, Brekalo je inzistirao na povratku u Dinamo, pa Fiorentina nije imala puno manevarskog prostora iako će financijski proći lošije nego da je otišao u Salernitanu koja se zadnja spominjala u kombinacijama.

Povratak Josipa Brekala najveći je transfer u HNL-u zadnjih nekoliko godina, Dinamo nije dobio potencijalno pojačanje kao Hajduk povratkom ozlijeđenog Ivana Perišića nego istinsko pojačanje budući da Brekalo dolazi u natjecateljskom tonusu iz jednog od vodećih talijanskih klubova.

Perišić je u 34. godini odabrao HNL za rehabilitaciju, Brekalo je u 25. godini odabrao HNL za reafirmaciju.

Nakon Marka Pjace (Rijeka) i Ivana Perišića (Hajduk), Brekalo je treći reprezentativac koji je došao u HNL da bi se nametnuo Zlatku Daliću prije EP-a u lipnju.

Brekalo se u Dinamo vraća u osjetljivom trenutku, poraz (0:3) od Lokomotive nepovratno je potrošio Sergeja Jakirovića, Dinamo je u prvoj utakmici ove godine odigrao najslabiju utakmicu ove sezone!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.