DINAMO DOVEO POJAČANJE Ivan Perišić u 34. godini odabrao HNL za rehabilitaciju, Josip Brekalo u 25. godini odabrao HNL za reafirmaciju

Srijeda, 24. siječnja 2024. 09:24 Napisao  I. V.

Nakon Marka Pjace (Rijeka) i Ivana Perišića (Hajduk), Brekalo je treći reprezentativac koji je ove sezone došao u HNL da bi se nametnuo Zlatku Daliću

Josip Brekalo
Josip Brekalo

Josip Brekalo praktično je postao igrač Dinama!

Formalnosti dijele Brekala od povratka u Dinamo iz kojega je otišao 2016. godine u Wolfsburg za 10 mil eura.

Kao što su zadnjih dana isticali talijanski mediji, Brekalo je inzistirao na povratku u Dinamo, pa Fiorentina nije imala puno manevarskog prostora iako će financijski proći lošije nego da je otišao u Salernitanu koja se zadnja spominjala u kombinacijama.

Povratak Josipa Brekala najveći je transfer u HNL-u zadnjih nekoliko godina, Dinamo nije dobio potencijalno pojačanje kao Hajduk povratkom ozlijeđenog Ivana Perišića nego istinsko pojačanje budući da Brekalo dolazi u natjecateljskom tonusu iz jednog od vodećih talijanskih klubova.

Perišić je u 34. godini odabrao HNL za rehabilitaciju, Brekalo je u 25. godini odabrao HNL za reafirmaciju.

Nakon Marka Pjace (Rijeka) i Ivana Perišića (Hajduk), Brekalo je treći reprezentativac koji je došao u HNL da bi se nametnuo Zlatku Daliću prije EP-a u lipnju.

Brekalo se u Dinamo vraća u osjetljivom trenutku, poraz (0:3) od Lokomotive nepovratno je potrošio Sergeja Jakirovića, Dinamo je u prvoj utakmici ove godine odigrao najslabiju utakmicu ove sezone!

Standings provided by Sofascore