Ivan Kos: Imamo mi još utakmicu u Rijeci pa ćete vidjeti da ćemo se i tamo boriti

Subota, 22. travnja 2017. 19:03 Napisao/la  SC

Ova utakmica pokazuje da najbolje od ove momčadi tek dolazi u budućnosti, rekao je trener Joan Carrillo

Hajduk je ostvario najveću pobjedu u mandatu novog čelništva i trenera, pobjeda (2:0) protiv Dinama u Maksimiru uvijek ima posebnu važnost:

- Uvijek je lijepo pobijediti, čestitam momcima na borbi. Bila je vrlo lijepa atmosfera, hvala našim navijačima koji su došli u velikom broju. Treba ostati velik u pobjedama i porazima, čestitamo i protivnicima. Nastavit ćemo raditi putem kojim smo krenuli. Nama je naša borba apsolutno priopritet, ne gledamo na druge. Imamo mi još utakmicu u Rijeci pa ćete vidjeti da ćemo se i tamo boriti, kazao je predsjednik Ivan Kos

- Odigrali smo vrhunsku utakmicu, bili smo motivirani, pogotovo nakon onog što su nam radili prije utakmice i što se događalo oko Soudanija. Pokazali smo pravo hajdučko lice, presretni smo i prezadovoljni. Čula se pjesma u svlačionici. Motiv je bio ogroman, najveći derbi znači puno za klub, za navijače i za nas same. Uspjeli smo sprovesti sve trenerove zamisli na terenu i na koncu apsolutno zasluženo slavili. Nas ne zanimaju ni Dinamo ni Rijeka, mi svaku utakmicu dajemo sve od sebe i zanima nas samo Hajduk. Ovo je trenutak o kojem sanjaš - gol i pobjeda na Maksimiru, rekao je Ante Erceg, strijelac prvoga pogotka.

- Bila je ovo teška utakmica, pravi derbi u kojem smo bili jako disciplinirani u defenzivi. Hajduk odavno nije pobijedio ovdje, a znamo kako je Dinamo prolazio Poljudu. Danas smo odigrali pravu utakmicu i ishod je povoljan za nas. Ovo je pobjeda koja donosi tri boda, ali sam sretan zbog momčadi i posebno zbog navijača koji su sve dali na tribini za ovu pobjedu. Ovo je derbi, a znate što to njima znači. Ova utakmica pokazuje da najbolje od ove momčadi tek dolazi u budućnosti, rekao je trener Joan Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.