Ivan Kos: Imamo mi još utakmicu u Rijeci pa ćete vidjeti da ćemo se i tamo boriti

Subota, 22. travnja 2017. 19:03 Napisao/la  SC

Ova utakmica pokazuje da najbolje od ove momčadi tek dolazi u budućnosti, rekao je trener Joan Carrillo

Hajduk je ostvario najveću pobjedu u mandatu novog čelništva i trenera, pobjeda (2:0) protiv Dinama u Maksimiru uvijek ima posebnu važnost:

- Uvijek je lijepo pobijediti, čestitam momcima na borbi. Bila je vrlo lijepa atmosfera, hvala našim navijačima koji su došli u velikom broju. Treba ostati velik u pobjedama i porazima, čestitamo i protivnicima. Nastavit ćemo raditi putem kojim smo krenuli. Nama je naša borba apsolutno priopritet, ne gledamo na druge. Imamo mi još utakmicu u Rijeci pa ćete vidjeti da ćemo se i tamo boriti, kazao je predsjednik Ivan Kos

- Odigrali smo vrhunsku utakmicu, bili smo motivirani, pogotovo nakon onog što su nam radili prije utakmice i što se događalo oko Soudanija. Pokazali smo pravo hajdučko lice, presretni smo i prezadovoljni. Čula se pjesma u svlačionici. Motiv je bio ogroman, najveći derbi znači puno za klub, za navijače i za nas same. Uspjeli smo sprovesti sve trenerove zamisli na terenu i na koncu apsolutno zasluženo slavili. Nas ne zanimaju ni Dinamo ni Rijeka, mi svaku utakmicu dajemo sve od sebe i zanima nas samo Hajduk. Ovo je trenutak o kojem sanjaš - gol i pobjeda na Maksimiru, rekao je Ante Erceg, strijelac prvoga pogotka.

- Bila je ovo teška utakmica, pravi derbi u kojem smo bili jako disciplinirani u defenzivi. Hajduk odavno nije pobijedio ovdje, a znamo kako je Dinamo prolazio Poljudu. Danas smo odigrali pravu utakmicu i ishod je povoljan za nas. Ovo je pobjeda koja donosi tri boda, ali sam sretan zbog momčadi i posebno zbog navijača koji su sve dali na tribini za ovu pobjedu. Ovo je derbi, a znate što to njima znači. Ova utakmica pokazuje da najbolje od ove momčadi tek dolazi u budućnosti, rekao je trener Joan Carrillo.

Standings provided by Sofascore