Ivajlo Petev: Sammir nije spreman, učimo na svojim greškama

Nedjelja, 21. svibnja 2017. 19:52 Napisao/la  SC

 I prije utakmice sam rekao da će Rijeka biti prvak, a nama ostaje jedna utakmica koju moramo pobijediti za naš klub, dres i trebamo napraviti korak više u ponašanju i pristupu, rekao je Petev

Dinamo je pobijedio u Gradskom vrtu s 1:0 prekrasnim golom Sigalija, a nakon susreta strateg Dinama, Ivajlo Petev bio je zadovoljan igrom koju je prikazala njegova momčad.

- Odigrali smo dobro, stvorili puno dobrih šansi, kontrolirali utakmicu, jedino me smeta što je na poluvremenu bilo 0:0. No, zato je nogomet takav. Zadovoljan sam pobjedom protiv jako dobre momčadi, rekao je Ivajlo Petev i nastavio:

- I prije utakmice sam rekao da će Rijeka biti prvak, a nama ostaje jedna utakmica koju moramo pobijediti za naš klub, dres i trebamo napraviti korak više u ponašanju i pristupu.

Dinamo pod stručnom palicom Peteva najbolje utakmice igra protiv Osijeka.

- Kad igraš protiv momčadi koja želi igrati, a ne postavi bunker s deset igrača, lakše je. A što je više ovakvih utakmica, to je dobro za hrvatski nogomet. Šteta je što u nekoliko utakmica nismo imali ovakav pristup, ali moramo učiti na svojim greškama, rekao je Petev.

Sammir je bio kratko u igri.

- Sammir još nije spreman koliko želimo i s obzirom na to, dao sam mu manje od pola sata, zaključio je Petev.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.