Ivajlo Petev: Sammir nije spreman, učimo na svojim greškama

Nedjelja, 21. svibnja 2017. 19:52 Napisao/la  SC

 I prije utakmice sam rekao da će Rijeka biti prvak, a nama ostaje jedna utakmica koju moramo pobijediti za naš klub, dres i trebamo napraviti korak više u ponašanju i pristupu, rekao je Petev

Dinamo je pobijedio u Gradskom vrtu s 1:0 prekrasnim golom Sigalija, a nakon susreta strateg Dinama, Ivajlo Petev bio je zadovoljan igrom koju je prikazala njegova momčad.

- Odigrali smo dobro, stvorili puno dobrih šansi, kontrolirali utakmicu, jedino me smeta što je na poluvremenu bilo 0:0. No, zato je nogomet takav. Zadovoljan sam pobjedom protiv jako dobre momčadi, rekao je Ivajlo Petev i nastavio:

- I prije utakmice sam rekao da će Rijeka biti prvak, a nama ostaje jedna utakmica koju moramo pobijediti za naš klub, dres i trebamo napraviti korak više u ponašanju i pristupu.

Dinamo pod stručnom palicom Peteva najbolje utakmice igra protiv Osijeka.

- Kad igraš protiv momčadi koja želi igrati, a ne postavi bunker s deset igrača, lakše je. A što je više ovakvih utakmica, to je dobro za hrvatski nogomet. Šteta je što u nekoliko utakmica nismo imali ovakav pristup, ali moramo učiti na svojim greškama, rekao je Petev.

Sammir je bio kratko u igri.

- Sammir još nije spreman koliko želimo i s obzirom na to, dao sam mu manje od pola sata, zaključio je Petev.

Standings provided by Sofascore