Prijateljske utakmice: Hajduk minimalno pobijedio Dynamo Dresden, Split utrpao poker Wolfsbergeru

Ponedjeljak, 21. siječnja 2013. 17:09 Napisao/la  I. J.

Prijateljske utakmice: Hajduk - Dynamo Dresden (Vuković 37), Split - Wolfsberger 4:0 (Vojnović 15, Kvesić 52, Fuček 59, Obilinović 75)

PRIJATALJSKE UTAKMICE

HAJDUK – DYNAMO DRESDEN 1:0

Belek. Teren sportskog centra Papillon

Strijelaci: 1:0 Vuković (37)

HAJDUK: L. Kalinić, Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović (71 Tomaš), Lima, Milić (58 Ozobić), Vršajević, Andrijašević (85 Kovačić), Caktaš (63 Kiš), Vuković (54 Stojanović)

Hajduk je u prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici pobijedio njemačkog drugoligaša Dynama iz Dresedena. Splićani su pobijedili golom Vukovića koji se u 37. minuti iskupio za promašeni jedanaesterac u 22. minuti.

 

SPLIT - WOLFSBERGER 4:0

Belek. Teren sportskog centra Papillon

Strijelci: 1:0 Vojnović (15), 2:0 Kvesić (52), 3:0 Fuček (59), 4:0 Obilinović (75)

SPLIT (prvo poluvrijeme): Vuković, Marčić, Križanac, Glumac, Glavina, Paracki, Brlečić, Belle, Zeba, Baraban, Vojnović

SPLIT (drugo poluvrijeme) Zagorac, Radotić, Galović, Radeljić, Hrgović, Pehar, Kvesić, Serdarušić, Fuček, Obilinović, Barišić

Split je do vodstva došao u 15. minuti kada je Vojnović sa nekih petnaestak metara pucao a lopta je završila u lijevom donjem kutu nemoćnog čuvara mreže austrijske momčadi. U drugom dijelu trener Vulić na teren je poslao potpuno novu momčad. Crveni su u 52. minuti povećali svoje vodstvo, Kvesić je lijevom nogom pucao sa desetak metara, pogodio je mrežu suparnika.

Splićani su u 59. minuti euro-golom Fučeka povećali svoju prednost na 3:0. Novajlija u redovima Splita pucao je sa 18 metara malo iskosa sa desne strane, pogodišvi same rašlje nemoćnog vratara Friesachera. Do kraja susreta crveni su postigli i četvrti zgoditak, a strijelac je bio Obilinović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.