Prijateljske utakmice: Hajduk minimalno pobijedio Dynamo Dresden, Split utrpao poker Wolfsbergeru

Ponedjeljak, 21. siječnja 2013. 17:09 Napisao/la  I. J.

Prijateljske utakmice: Hajduk - Dynamo Dresden (Vuković 37), Split - Wolfsberger 4:0 (Vojnović 15, Kvesić 52, Fuček 59, Obilinović 75)

PRIJATALJSKE UTAKMICE

HAJDUK – DYNAMO DRESDEN 1:0

Belek. Teren sportskog centra Papillon

Strijelaci: 1:0 Vuković (37)

HAJDUK: L. Kalinić, Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović (71 Tomaš), Lima, Milić (58 Ozobić), Vršajević, Andrijašević (85 Kovačić), Caktaš (63 Kiš), Vuković (54 Stojanović)

Hajduk je u prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici pobijedio njemačkog drugoligaša Dynama iz Dresedena. Splićani su pobijedili golom Vukovića koji se u 37. minuti iskupio za promašeni jedanaesterac u 22. minuti.

 

SPLIT - WOLFSBERGER 4:0

Belek. Teren sportskog centra Papillon

Strijelci: 1:0 Vojnović (15), 2:0 Kvesić (52), 3:0 Fuček (59), 4:0 Obilinović (75)

SPLIT (prvo poluvrijeme): Vuković, Marčić, Križanac, Glumac, Glavina, Paracki, Brlečić, Belle, Zeba, Baraban, Vojnović

SPLIT (drugo poluvrijeme) Zagorac, Radotić, Galović, Radeljić, Hrgović, Pehar, Kvesić, Serdarušić, Fuček, Obilinović, Barišić

Split je do vodstva došao u 15. minuti kada je Vojnović sa nekih petnaestak metara pucao a lopta je završila u lijevom donjem kutu nemoćnog čuvara mreže austrijske momčadi. U drugom dijelu trener Vulić na teren je poslao potpuno novu momčad. Crveni su u 52. minuti povećali svoje vodstvo, Kvesić je lijevom nogom pucao sa desetak metara, pogodio je mrežu suparnika.

Splićani su u 59. minuti euro-golom Fučeka povećali svoju prednost na 3:0. Novajlija u redovima Splita pucao je sa 18 metara malo iskosa sa desne strane, pogodišvi same rašlje nemoćnog vratara Friesachera. Do kraja susreta crveni su postigli i četvrti zgoditak, a strijelac je bio Obilinović.

Standings provided by Sofascore