ZORAN NIŽIĆ

Pobjeda nad modrima za vrh tablice

Četvrtak, 19. listopada 2017. 17:15 Napisao/la  I. J.

Pratit ćemo dvoboj Rijeke i Osijeka, kaže kapetan bilih

Zoran Nižić
Zoran Nižić

Kapetan i reprezentativac Hajduka, stoper Zoran Nižić pobjedu svoje momčadi nad Cibalijom gledao je sa tribinama poljudske ljepotice. Naime, zbog dva žuta kartona koje je dobio u dvoboju sa Interom iz Zaprešića nije imao pravo nastupa.

U subotu se na Poljudu igra najveći hrvatski derbi, Hajduk je domaćin Dinamu.

- Kada je u pitanju dvoboj sa Dinamom bez obzira gdje da se igra svi jedva čekamo da utakmica započne. Tako je i ovoga puta, dat ćemo sve od sebe, idemo po pobjedu, rezolutan je kapetan Nižić.

U ovom trenutku Dinamo ima sedam bodova više od Hajduka, dok drugoplasirana Rijeka koja, ima na svom kontu dva boda više o odnosu na bijele, domaćin je Osijeku.

- Ovo kolo donosi dvije zanimljive utakmice. Dakako, da nas zanima naš sraz sa dinamovcima, ali ćemo sa zanimanjem pratiti dvoboj na Rujevici između Rijeke i Osijeka. Pobjedom nad modrima želimo uhvatiti priključak za vrh tablice, kaže Nižić. 

U dosadašnjem tijeku prvenstvene utrke Hajduk je izgubio sve derbije od Dinama, Rijeke i Osijeka.

- To nam je samo dodatni motiv da pokušamo prekinuti taj negativni niz. Svi znamo koliko pobjeda nad Dinamo, znači za klub, igrače, navijače. Ne razmišljamo o porazu, moramo učiniti sve da osvojimo sva tri boda i da se na najbolji način vratimo u borbu za vrh tablice, zaključio je Nižić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.