ZORAN NIŽIĆ

Pobjeda nad modrima za vrh tablice

Četvrtak, 19. listopada 2017. 17:15 Napisao/la  I. J.

Pratit ćemo dvoboj Rijeke i Osijeka, kaže kapetan bilih

Zoran Nižić
Zoran Nižić

Kapetan i reprezentativac Hajduka, stoper Zoran Nižić pobjedu svoje momčadi nad Cibalijom gledao je sa tribinama poljudske ljepotice. Naime, zbog dva žuta kartona koje je dobio u dvoboju sa Interom iz Zaprešića nije imao pravo nastupa.

U subotu se na Poljudu igra najveći hrvatski derbi, Hajduk je domaćin Dinamu.

- Kada je u pitanju dvoboj sa Dinamom bez obzira gdje da se igra svi jedva čekamo da utakmica započne. Tako je i ovoga puta, dat ćemo sve od sebe, idemo po pobjedu, rezolutan je kapetan Nižić.

U ovom trenutku Dinamo ima sedam bodova više od Hajduka, dok drugoplasirana Rijeka koja, ima na svom kontu dva boda više o odnosu na bijele, domaćin je Osijeku.

- Ovo kolo donosi dvije zanimljive utakmice. Dakako, da nas zanima naš sraz sa dinamovcima, ali ćemo sa zanimanjem pratiti dvoboj na Rujevici između Rijeke i Osijeka. Pobjedom nad modrima želimo uhvatiti priključak za vrh tablice, kaže Nižić. 

U dosadašnjem tijeku prvenstvene utrke Hajduk je izgubio sve derbije od Dinama, Rijeke i Osijeka.

- To nam je samo dodatni motiv da pokušamo prekinuti taj negativni niz. Svi znamo koliko pobjeda nad Dinamo, znači za klub, igrače, navijače. Ne razmišljamo o porazu, moramo učiniti sve da osvojimo sva tri boda i da se na najbolji način vratimo u borbu za vrh tablice, zaključio je Nižić.

Standings provided by Sofascore