Zoran Mamić: Osijek je naš Bayern puta tri, jedna od najvažnijih utakmica u sezoni

Subota, 12. prosinca 2015. 14:45 Napisao/la  SC

Osijek ima određenu kvalitetu, protiv nas ih krasi i fanatična borbenost što je i normalno, a imaju i prednost lošeg terena, kaže Mamić

Dinamo uoči zadnja dva kola ima isti broj bodova kao Rijeka, u nedjelju (15) u Osijeku igra na posljednjem gostovanju ove sezone.

- Osijek je naš Bayern puta tri, jedna od najvažnijih utakmica u sezoni! Nakon Lige prvaka se moramo prebaciti na Osijek što je jako važno suradnicima i meni, a vjerujemo da ćemo važnost susreta prenijeti i na momčad. Osijek ima određenu kvalitetu, protiv nas ih krasi i fanatična borbenost što je i normalno, a imaju i prednost lošeg terena. U takvim uvjetima je nama teško igrati, tražit ću od svoje momčadi puno agresije, želje i trke. To je put kojim trebamo ići da bi naša kvaliteta došla do izražaja. Sigurno nije jednostavno, ali vjerujem da će momčad utakmicu završiti kako mi želimo.

U Osijeku neće biti požutjelog Soudanija i ozlijeđenih Muse i Schildenfelda:

- Bit će nešto promjena u sastavu i zbog Soudanija, ali i jer imamo drugačije taktičke zamisli u odnosu na utakmicu protiv Bayerna, kaže Mamić koji je prvoj momčadi priključio mladiće Šempera, Brekala i Mora.

- To su sigurno najdarovitiji klinci, ali ima ih u toj momčadi jako puno. Borovec, Sosa, Soldo, Lovren, Kalaica... Nekoga ću zaboraviti, ali nema smisla nabrajati 20 imena, stvarno su svi sjajni i mjesto im je s nama. Naravno, ovisi o puno toga koga ćemo voditi na pripreme, ali oni su zaslužili biti s nama i sigurno će se sve više priključivati. To je put kojim smo rekli da želimo ići, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.