Nogometaši Dinama otputovali u Norvešku uvjereni da su bolji od Moldea

Ponedjeljak, 03. kolovoza 2015. 11:43 Napisao/la  SC

 Posljednjih godina bolje igramo na gostovanjima, nadam se da će tako biti i ovoga puta, kaže Domagoj Antolić

Nogometaši Dinamo otputovali su u ponedjeljak u Norvešku, gdje u utorak igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea. Trener Zoran Mamić na put je poveo 19 igrača, prema play-offu Lige prvaka krenuli su Eduardo, Ježina, Pinto, Matel, Pivarić, Sigali, Taravel, Šimunović, Goncalo, Ademi, Antolić, Cekici, Ćorić, Soudani, Rog, Fernandes, Pjaca, Henriquez i Hodžić.

- Mislim da smo bolji od Moldea što moramo potvrditi na terenu. Rezultat je i dalje aktivan (1:1), pred nama je ključnih 90 minuta. Mislim kako smo u Maksimiru bili bolji, kontrolirali smo utakmicu, tako se želimo postaviti i u Norveškoj. Respektiramo Molde, riječ je o momčadi koja je u posljednje četiri godine tri puta osvajala naslov prvaka, odlična su i posložena momčad, ali mi vjerujemo u uspjeh u Norveškoj. Momčad se neće previše mijenjati u odnosu na sastav koji je zaigrao u Maksimiru, rekao je trener Zoran Mamić.

- Nemamo baš pozitivan rezultat iz prve utakmice, ali mislimo da smo bolji od Norvežana. Samo to moramo potvrditi na terenu, iskreno se nadam da ćemo to i napraviti. Pripremili smo se dobro za ovaj susret, analizirali smo prvu utakmicu, vidjeli gdje smo griješili. Siguran sam da smo nešto naučili i da ćemo u Norveškoj pokazati našu kvalitetu. Posljednjih godina bolje igramo na gostovanjima, nadam se da će tako biti i ovoga puta, kazao je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.