Nogometaši Dinama otputovali u Norvešku uvjereni da su bolji od Moldea

Ponedjeljak, 03. kolovoza 2015. 11:43 Napisao/la  SC

 Posljednjih godina bolje igramo na gostovanjima, nadam se da će tako biti i ovoga puta, kaže Domagoj Antolić

Nogometaši Dinamo otputovali su u ponedjeljak u Norvešku, gdje u utorak igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea. Trener Zoran Mamić na put je poveo 19 igrača, prema play-offu Lige prvaka krenuli su Eduardo, Ježina, Pinto, Matel, Pivarić, Sigali, Taravel, Šimunović, Goncalo, Ademi, Antolić, Cekici, Ćorić, Soudani, Rog, Fernandes, Pjaca, Henriquez i Hodžić.

- Mislim da smo bolji od Moldea što moramo potvrditi na terenu. Rezultat je i dalje aktivan (1:1), pred nama je ključnih 90 minuta. Mislim kako smo u Maksimiru bili bolji, kontrolirali smo utakmicu, tako se želimo postaviti i u Norveškoj. Respektiramo Molde, riječ je o momčadi koja je u posljednje četiri godine tri puta osvajala naslov prvaka, odlična su i posložena momčad, ali mi vjerujemo u uspjeh u Norveškoj. Momčad se neće previše mijenjati u odnosu na sastav koji je zaigrao u Maksimiru, rekao je trener Zoran Mamić.

- Nemamo baš pozitivan rezultat iz prve utakmice, ali mislimo da smo bolji od Norvežana. Samo to moramo potvrditi na terenu, iskreno se nadam da ćemo to i napraviti. Pripremili smo se dobro za ovaj susret, analizirali smo prvu utakmicu, vidjeli gdje smo griješili. Siguran sam da smo nešto naučili i da ćemo u Norveškoj pokazati našu kvalitetu. Posljednjih godina bolje igramo na gostovanjima, nadam se da će tako biti i ovoga puta, kazao je kapetan Dinama Domagoj Antolić.