MOLDE - DINAMO Zoran Mamić: Lakše ćemo igrati na savršenoj umjetnoj travi!

Ponedjeljak, 03. kolovoza 2015. 21:38 Napisao/la  SC

Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz, kaže trener Dinama


Nogometaši Dinama odradili su u ponedjeljak navečer trening na Aker stadionu, gdje u utorak od 19 sati igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea.

- Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz. Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, rekao je trener Zoran Mamić prije treninga u Norveškoj.

Molde iz prve utakmice ima prednost (1:1), koja nije nedostižna.

- Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora; jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima u utorak biti bolji. Ovo što sam rekao o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, možda će biti lakše, jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena, kazao je Mamić, koji je najavio isti sastav iz prve utakmice s time da ću umjesto suspendiranog Machada igrati Goncalo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.