MOLDE - DINAMO Zoran Mamić: Lakše ćemo igrati na savršenoj umjetnoj travi!

Ponedjeljak, 03. kolovoza 2015. 21:38 Napisao/la  SC

Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz, kaže trener Dinama


Nogometaši Dinama odradili su u ponedjeljak navečer trening na Aker stadionu, gdje u utorak od 19 sati igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea.

- Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz. Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, rekao je trener Zoran Mamić prije treninga u Norveškoj.

Molde iz prve utakmice ima prednost (1:1), koja nije nedostižna.

- Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora; jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima u utorak biti bolji. Ovo što sam rekao o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, možda će biti lakše, jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena, kazao je Mamić, koji je najavio isti sastav iz prve utakmice s time da ću umjesto suspendiranog Machada igrati Goncalo.