Liga prvaka: Zoran Mamić prije utakmice protiv Aalborga naglašava da Dinamo ne zna igrati defenzivno

Utorak, 05. kolovoza 2014. 20:20 Napisao/la  SC

Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi, kaže Mamić

Nogometaši Dinama  u srijedu (20.45) na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga, Dinamo ima prednost 1:0 iz prve utakmice.


- Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi. Svjesni smo važnosti i značaja kao i rezultata iz prve utakmice, ali i kvalitete koju Aalborg ima. Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo. Koncentracija je maksimalna i želimo se što bolje pripremiti. Čeka nas opasan, ali i neopterećen protivnik jer oni puno laganije i realnije proživljavaju (ne)uspjehe; takve momčadi su jako opasne. Uigranost im je najveća kvaliteta. Četiri, pet godina igraju zajedno i to se vidi po šablonama u igri. Mi nismo tako uigrani, ali imamo što imamo i želja nam je što prije se uigrati i biti bolji, kaže trener Dinama Zoran Mamić.


Iako Dinamo ima prednost iz prve utakmice, Mamić ističe da se način igre neće mijenjati:

- Dinamo ne zna igrati defenzivno. To se mora jako dobro trenirati, a to ne možemo na utakmicama u prvenstvu jer se svi protiv nas brane. Mislim da će Aalborg igrati kao i do sada s time što bi bekovi mogli biti još ofenzivniji. Naravno, najviše se pita nas i koliko ćemo mi dozvoliti iako na terenu nikada nije sve kako zamislimo prije utakmice, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.