PRVO POJAČANJE MODRIH

Gordon Schildenfeld potpisao za Dinamo

Utorak, 28. travnja 2015. 08:35 Napisao/la  SC

, Zdravko Mamić kao i obično korak ispred drugih


Gordon Schildenfeld novi je igrač Dinama! Kao što je najavio trener Dinama Zoran Mamić proteklog tjedna, Schildenfeld je potpisao za Dinamo i od ljeta je ponovo na Maksimiru što znači da je Zdravko Mamić počeo pripreme za iduću sezonu ranije od drugih. Kao i obično, Mamić je uvijek korak, dva ispred drugih u HNL-u.


- Dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili. Svi znamo kakav je Dinamo klub, igrao sam već u Maksimiru, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji može još jako puno dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima te sam siguran da skupa sa suigračima možemo navijačima donijeti puno sreće, rekao je nakon potpisa Schildenfeld, koji je odbio službenu ponudu Panathinaikosa za produženjem ugovora.

- Schildenfeld je iskusni stoper koji je svima dobro poznat i već je ranije nastupao za Dinamo. Drago mi je što ćemo ga opet od ljeta imati u modrom klubu! Svojim igrama će nam sigurno pomoći u ostvarivanju još boljih rezultata, a ponašanjem u svlačionici i van terena svakako će biti pravi primjer brojnim mladim igračima koje imamo. Rekao sam već da sam se u razgovoru s njim uvjerio kako mu ne nedostaje motiva, jedva čeka trenirati i igrati utakmice, a kada je tako onda će sigurno biti pravo pojačanje. Znamo koliko se želio vratiti u Zagreb i svi smo jako sretni što će Šifo ponovno biti dio naše modre obitelji, rekao je Zoran Mamić o povratku reprezentativca.

O drugoj potencialnoj prinovi u zadnjem redu više nema govora, Emir Spahić ima druga planove.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.