PRVO POJAČANJE MODRIH

Gordon Schildenfeld potpisao za Dinamo

Utorak, 28. travnja 2015. 08:35 Napisao/la  SC

, Zdravko Mamić kao i obično korak ispred drugih


Gordon Schildenfeld novi je igrač Dinama! Kao što je najavio trener Dinama Zoran Mamić proteklog tjedna, Schildenfeld je potpisao za Dinamo i od ljeta je ponovo na Maksimiru što znači da je Zdravko Mamić počeo pripreme za iduću sezonu ranije od drugih. Kao i obično, Mamić je uvijek korak, dva ispred drugih u HNL-u.


- Dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili. Svi znamo kakav je Dinamo klub, igrao sam već u Maksimiru, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji može još jako puno dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima te sam siguran da skupa sa suigračima možemo navijačima donijeti puno sreće, rekao je nakon potpisa Schildenfeld, koji je odbio službenu ponudu Panathinaikosa za produženjem ugovora.

- Schildenfeld je iskusni stoper koji je svima dobro poznat i već je ranije nastupao za Dinamo. Drago mi je što ćemo ga opet od ljeta imati u modrom klubu! Svojim igrama će nam sigurno pomoći u ostvarivanju još boljih rezultata, a ponašanjem u svlačionici i van terena svakako će biti pravi primjer brojnim mladim igračima koje imamo. Rekao sam već da sam se u razgovoru s njim uvjerio kako mu ne nedostaje motiva, jedva čeka trenirati i igrati utakmice, a kada je tako onda će sigurno biti pravo pojačanje. Znamo koliko se želio vratiti u Zagreb i svi smo jako sretni što će Šifo ponovno biti dio naše modre obitelji, rekao je Zoran Mamić o povratku reprezentativca.

O drugoj potencialnoj prinovi u zadnjem redu više nema govora, Emir Spahić ima druga planove.