VELIKO POJAČANJE

Eduardo Carvalho potpisao za Dinamo odmah nakon SP-a

Petak, 27. lipnja 2014. 22:11 Napisao/la  SC

Vratar portugalske reprezentacije pojačao hrvatskog prvaka

Eduardo Carvalho je nov vratar Dinama! Portugalski vratar dolazi iz Brage, potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

Osobni karton
Eduardo dos Reis Carvalho ('82) igrao je za Bragu, Beira Mar, Vitoriju Setubal, Genou, Benficu, Istanbul. Za reprezentaciju je nastupio 35 puta.

 - Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi. Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija smo brzo reagirali i doveli ga u Dinamo, rekao je trener Zoran Mamić.

Cijeli posao držao se u tajnosti dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled.

- Zamolio nas je da transfer držimo u tajnosti kako mu ne bismo remetili koncentraciju tijekom nastupa u Brazilu. Za hrvatski nogomet i Dinamo velika je stvar što dolazi vratar s takvom reputacijom, kaže Mamić.

Carvalho je bio zamjena Betu u Brazilu, u igru je ušao protiv Gane u 88. minuti.  Standardno je branio za reprezentaciju na SP-u 2010. godine, Portugal je u osmini finala ispao od Španjolske, kada je primio jedini pogodak na prvenstvu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.