DINAMO - SEVILLA Angelo Henriquez: Sampaolijeve momčadi igraju jaki presing, njemu je bitan intezitet

Ponedjeljak, 17. listopada 2016. 17:25 Napisao/la  SC

Bitno je kako ćemo odigrati od prve do 90. minute, kaže Petev

Dinamo u utorak nastavlja natjecanje u ligi prvaka, momčad Ivajla Peteva u utorak igra protiv Seville:  

-   Nadam se da će igrači  biti psihološki spremni i iskoristiti svaku priliku. Moramo biti usredotočeni  u fazi obrane i napada. Ako nam to uspije, možemo u ovoj utakmici tražiti svoju šansu. Bit će jako teško, svi to znamo, ali moramo pokazati svoju kvaliteti. Prema mojem  mišljenju Juventus je najbolji u našoj skupini. Jasno, sve su to dobre momčadi čim su u Ligi prvaka. Kad završi ovaj ciklus Lige prvaka, trebamo analizirati svoje pogreške tako da sljedeće sezone budemo jači u Europi.  Bitno je kako ćemo odigrati od prve do 90. minute protiv Seville. Isto kao što mi imamo svoje ideje, tako i Sevilla ima svoje ideje, kazao je Petev.

- Znamo da će to biti teška utakmica, Sevilla je opasan i težak suparnik. Nadam se i vjerujem da ćemo iskoristiti svoje prilike. Igramo kod kuće i vjerujem da će nas gledatelji doći podržati. Ovo mi je razdoblje u životu u kojem lopta baš ne želi u gol. Mislim da će se to uskoro popraviti, nisam depresivan zbog toga,  raditm da bi se  situacija promijenila,  kaže Angelo Henriquez, koji je karijeru počeo  pod paskom trenera Seville Jorgea Sampaolija:

- Njegove momčadi igraju jaki presing, bitna mu je ofenziva, napad, i to da u što kraćem vremenu zabiju pogodak. Kod njega je bitan intenzitet, kaže Henriquez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.