DINAMO - SEVILLA Angelo Henriquez: Sampaolijeve momčadi igraju jaki presing, njemu je bitan intezitet

Ponedjeljak, 17. listopada 2016. 17:25 Napisao/la  SC

Bitno je kako ćemo odigrati od prve do 90. minute, kaže Petev

Dinamo u utorak nastavlja natjecanje u ligi prvaka, momčad Ivajla Peteva u utorak igra protiv Seville:  

-   Nadam se da će igrači  biti psihološki spremni i iskoristiti svaku priliku. Moramo biti usredotočeni  u fazi obrane i napada. Ako nam to uspije, možemo u ovoj utakmici tražiti svoju šansu. Bit će jako teško, svi to znamo, ali moramo pokazati svoju kvaliteti. Prema mojem  mišljenju Juventus je najbolji u našoj skupini. Jasno, sve su to dobre momčadi čim su u Ligi prvaka. Kad završi ovaj ciklus Lige prvaka, trebamo analizirati svoje pogreške tako da sljedeće sezone budemo jači u Europi.  Bitno je kako ćemo odigrati od prve do 90. minute protiv Seville. Isto kao što mi imamo svoje ideje, tako i Sevilla ima svoje ideje, kazao je Petev.

- Znamo da će to biti teška utakmica, Sevilla je opasan i težak suparnik. Nadam se i vjerujem da ćemo iskoristiti svoje prilike. Igramo kod kuće i vjerujem da će nas gledatelji doći podržati. Ovo mi je razdoblje u životu u kojem lopta baš ne želi u gol. Mislim da će se to uskoro popraviti, nisam depresivan zbog toga,  raditm da bi se  situacija promijenila,  kaže Angelo Henriquez, koji je karijeru počeo  pod paskom trenera Seville Jorgea Sampaolija:

- Njegove momčadi igraju jaki presing, bitna mu je ofenziva, napad, i to da u što kraćem vremenu zabiju pogodak. Kod njega je bitan intenzitet, kaže Henriquez.