Dinamo počeo s pripremama, igrači očekuju sve pobjede

Petak, 10. siječnja 2014. 12:21 Napisao/la  SC

-  Nakon dobrog i zasluženog odmora smo se ponovno okupili za nastavak sezone u kojem, kao što je već najavljeno, idemo po sve pobjede, kaže Jerko Leko

 

 

 

Nogometaši Dinama krenuli su u petak s pripremama za drugi dio sezone koje će odraditi u Međugorju.

-  Nakon dobrog i zasluženog odmora smo se ponovno okupili za nastavak sezone u kojem, kao što je već najavljeno, idemo po sve pobjede do kraja, kaže Jerko Leko za službenu klupsku stranicu uoči svojih "jubilarnih tridesetih priprema",

- Nadam se da ću i ove izdržati zdrav i bez ozljeda te se što bolje pripremiti za utakmicu u Puli pa derbi u Rijeci, ustvrdio je Leko.

Domagoj Antolić ustvrdio je da se ne bi bunio i da je bio koji tjedan više za odmor.

- Ne bi se bunili da je bilo više od tri tjedna odmora, ali ponovno smo tu i želimo se što bolje pripremiti za nastavak sezone. Ozljeda je iza mene, potpuno sam spreman i jedva čekam početi. Pripreme će sigurno biti teške, ali to je preduvjet za ono što nas čeka u nastavku sezone, ali i na ljeto kada ćemo, siguran sam, igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Pet bodova je lijepa prednost, vjerujem da ćemo je povećati. Mi smo Dinamo i nikoga se ne bojimo, rekao je Antolić.

Arijan Ademi zaželio se utakmica.

- Iskreno, malo mi je falilo sve ovo i jedva čekam početak prvenstva i utakmica. U nastavak ulazimo s pet bodova više i utakmicom manje tako da sam siguran da ćemo osvojiti prvenstvo i Kup. Pokazali smo pobjedama 5:0 i 2:1 na Poljudu protiv Hajduka kako funkcioniramo; mislim da to sve govori, rekao je Ademi.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.