Dinamo počeo s pripremama, igrači očekuju sve pobjede

Petak, 10. siječnja 2014. 12:21 Napisao/la  SC

-  Nakon dobrog i zasluženog odmora smo se ponovno okupili za nastavak sezone u kojem, kao što je već najavljeno, idemo po sve pobjede, kaže Jerko Leko

 

 

 

Nogometaši Dinama krenuli su u petak s pripremama za drugi dio sezone koje će odraditi u Međugorju.

-  Nakon dobrog i zasluženog odmora smo se ponovno okupili za nastavak sezone u kojem, kao što je već najavljeno, idemo po sve pobjede do kraja, kaže Jerko Leko za službenu klupsku stranicu uoči svojih "jubilarnih tridesetih priprema",

- Nadam se da ću i ove izdržati zdrav i bez ozljeda te se što bolje pripremiti za utakmicu u Puli pa derbi u Rijeci, ustvrdio je Leko.

Domagoj Antolić ustvrdio je da se ne bi bunio i da je bio koji tjedan više za odmor.

- Ne bi se bunili da je bilo više od tri tjedna odmora, ali ponovno smo tu i želimo se što bolje pripremiti za nastavak sezone. Ozljeda je iza mene, potpuno sam spreman i jedva čekam početi. Pripreme će sigurno biti teške, ali to je preduvjet za ono što nas čeka u nastavku sezone, ali i na ljeto kada ćemo, siguran sam, igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Pet bodova je lijepa prednost, vjerujem da ćemo je povećati. Mi smo Dinamo i nikoga se ne bojimo, rekao je Antolić.

Arijan Ademi zaželio se utakmica.

- Iskreno, malo mi je falilo sve ovo i jedva čekam početak prvenstva i utakmica. U nastavak ulazimo s pet bodova više i utakmicom manje tako da sam siguran da ćemo osvojiti prvenstvo i Kup. Pokazali smo pobjedama 5:0 i 2:1 na Poljudu protiv Hajduka kako funkcioniramo; mislim da to sve govori, rekao je Ademi.