Dinamo počeo pripreme, Zoran Mamić najavio dolazak Brazilca Jonasa

Četvrtak, 09. lipnja 2016. 22:17 Napisao/la  SC

 Momčad je ostala gotovo ista, otišao je tek Brekalo, kaže Mamić

Dinamo je počeo pripreme za novu sezonu, na prvom treningu pojavilo se 18 igrača:Šemper, Livaković, Ježina, Stojanović, Sigali, Benković, Taravel, Musa, Pivarić, Sosa, Pavičić, Šovšić, Pamić, Andrijašević, Olmo, Fernandes, Radonjić, Henriquez.

- Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu. Priključio nam se Livaković, a s posudbe su se vratili Pamić, Andrijašević i Radonjić. Kako će vrijeme prolaziti tako ćemo nam se priključivati i ostali. Naravno, nama je čast imati toliko igrača na Europskom prvenstvu i koliko god bismo mi htjeli da se što prije vrate i da budemo kompletni, nadamo se da će hrvatski reprezentativci doći što kasnije iz Francuske, rekao je trener Zoran Mamić, koji je ponovio ciljeve:

- Oni su uvijek isti: osvojiti prvenstvo i Kup i plasirati se u skupine europskog natjecanja. Naravno, mi bismo htjeli i nadamo se Ligi prvaka, ali isto tako treba biti realan i reći da to ovisi o puno faktora, ali mi ćemo dati sve od sebe za taj veliki uspjeh. Momčad je ostala gotovo ista, otišao je tek Brekalo. Rekli smo da ne želimo previše mijenjati i ako će biti nekakvih dolazaka ili odlazaka, onda će to biti par imena, kaže Mamić koji je potvrdio dolazak Brazilca Jonasa:

- Tu smo došli dosta daleko u pregovorima i bliže je dolasku, ali ništa još nije sigurno, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.