Dinamo počeo pripreme, Zoran Mamić najavio dolazak Brazilca Jonasa

Četvrtak, 09. lipnja 2016. 22:17 Napisao/la  SC

 Momčad je ostala gotovo ista, otišao je tek Brekalo, kaže Mamić

Dinamo je počeo pripreme za novu sezonu, na prvom treningu pojavilo se 18 igrača:Šemper, Livaković, Ježina, Stojanović, Sigali, Benković, Taravel, Musa, Pivarić, Sosa, Pavičić, Šovšić, Pamić, Andrijašević, Olmo, Fernandes, Radonjić, Henriquez.

- Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu. Priključio nam se Livaković, a s posudbe su se vratili Pamić, Andrijašević i Radonjić. Kako će vrijeme prolaziti tako ćemo nam se priključivati i ostali. Naravno, nama je čast imati toliko igrača na Europskom prvenstvu i koliko god bismo mi htjeli da se što prije vrate i da budemo kompletni, nadamo se da će hrvatski reprezentativci doći što kasnije iz Francuske, rekao je trener Zoran Mamić, koji je ponovio ciljeve:

- Oni su uvijek isti: osvojiti prvenstvo i Kup i plasirati se u skupine europskog natjecanja. Naravno, mi bismo htjeli i nadamo se Ligi prvaka, ali isto tako treba biti realan i reći da to ovisi o puno faktora, ali mi ćemo dati sve od sebe za taj veliki uspjeh. Momčad je ostala gotovo ista, otišao je tek Brekalo. Rekli smo da ne želimo previše mijenjati i ako će biti nekakvih dolazaka ili odlazaka, onda će to biti par imena, kaže Mamić koji je potvrdio dolazak Brazilca Jonasa:

- Tu smo došli dosta daleko u pregovorima i bliže je dolasku, ali ništa još nije sigurno, rekao je Mamić.