Campeones: Angelo Henriquez nakon finala Kupa leti u Čile na pripreme uoči nastupa na Copa Americi

Utorak, 19. svibnja 2015. 15:19 Napisao/la  SC

Čeka nas borba za trofej koji nakon dvije neuspješne sezone želimo vratiti u Maksimir. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu, kaže Zoran Mamić 


Zoran Mamić uoči finala Kupa protiv Splita u srijedu od 20 sati najavljuje trijumfalni završetak domaće sezone, dvostruka kruna vraća se u Maksimir nakon dvije sezone:

- Čeka nas borba za trofej koji nakon dvije neuspješne sezone želimo vratiti u Maksimir. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu. Po meni Split ima jako dobru ekipu i pojedince, ali na njihovu žalost zadnjih par kola nisu pokazali vrijednost koju sigurno imaju. Ipak, Kup je natjecanje u kojem je sve moguće što je opće poznato. Sjetite se samo kako smo se mi izvukli na početku sezone... Moramo biti pravi, imati pristup kakav treba i onda možemo slaviti. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu, kaže Zoran Mamić.


Dan nakon finala Kupa ide na mini pripreme u Rovinj, no s momčadi neće ići Angelo Henriquez:

- Angelo već u četvrtak leti u Čile i priključuje se reprezentaciji. Čileanski savez nas je molio da ga pustimo što je ranije moguće, njemu je velika želja igrati Copa Ameriku i dali smo mu dopuštenje. U Rovinj neće ići niti neki mladi igrači koji će ostati tu i trenirati s B momčadi koja za vikend ima bitnu utakmicu, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.