Campeones: Angelo Henriquez nakon finala Kupa leti u Čile na pripreme uoči nastupa na Copa Americi

Utorak, 19. svibnja 2015. 15:19 Napisao/la  SC

Čeka nas borba za trofej koji nakon dvije neuspješne sezone želimo vratiti u Maksimir. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu, kaže Zoran Mamić 


Zoran Mamić uoči finala Kupa protiv Splita u srijedu od 20 sati najavljuje trijumfalni završetak domaće sezone, dvostruka kruna vraća se u Maksimir nakon dvije sezone:

- Čeka nas borba za trofej koji nakon dvije neuspješne sezone želimo vratiti u Maksimir. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu. Po meni Split ima jako dobru ekipu i pojedince, ali na njihovu žalost zadnjih par kola nisu pokazali vrijednost koju sigurno imaju. Ipak, Kup je natjecanje u kojem je sve moguće što je opće poznato. Sjetite se samo kako smo se mi izvukli na početku sezone... Moramo biti pravi, imati pristup kakav treba i onda možemo slaviti. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu, kaže Zoran Mamić.


Dan nakon finala Kupa ide na mini pripreme u Rovinj, no s momčadi neće ići Angelo Henriquez:

- Angelo već u četvrtak leti u Čile i priključuje se reprezentaciji. Čileanski savez nas je molio da ga pustimo što je ranije moguće, njemu je velika želja igrati Copa Ameriku i dali smo mu dopuštenje. U Rovinj neće ići niti neki mladi igrači koji će ostati tu i trenirati s B momčadi koja za vikend ima bitnu utakmicu, zaključio je Mamić.