Čilića na Melzera, Dodig na Del Potra u 1. kolu, Ivo Karlović zbog ozljede propušta OI

Četvrtak, 26. srpnja 2012. 13:46 Napisao/la  SC

"Div sa Šalate" je u srijedu doputovao u London, ali je nakon liječničkog pregleda odlučeno da je ozljeda desnog skočnog zgloba ipak previše ozbiljne prirode

Hrvatski tenisač Ivo Karlović ipak neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu. "Div sa Šalate" je u srijedu doputovao na poprište najvećeg ovogodišnjeg sportskog događaja, ali je nakon liječničkog pregleda odlučeno da je ozljeda desnog skočnog zgloba ipak previše ozbiljne prirode.

Odluku je donijela liječnička komisija Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u sastavu Boris Labar, Miroslav Smerdelj i Igor Borić, koja je nakon pregleda odlučila kako je za Karlovića ipak bolje da propusti London.

Inače, hrvatski tenisač Marin Čilić u 1. kolu olimpijskog teniskog turnira u Wimbledonu igrat će s Austrijancem Juergenom Melzerom, a Ivana Dodiga očekuje deveti nositelj Argentinca Juana Manuela del Potra.

Čilić i Dodig tako će braniti boje Hrvatske nakon što su Ivo Karlović i Petra Martić otkazali nastup. Hrvatski dvojac u parovima će igrati protiv Kolumbijaca Santiaga Giralda i Juana Cabala. Čilić je dosad u karijeri protiv ljevorukog Melzera igrao sedam puta i pobijedio je u pet navrata. Pobjednika ovog susreta u 2. kolu čeka bolji iz ogleda Lleyton Hewitt – Serhij Stahovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.