Veselin Đuho više nije trener Juga CO, Miho Bobić preuzeo prvu momčad

Ponedjeljak, 17. ožujka 2014. 11:50 Napisao/la  SC

 

Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a ususret završnici sezone, Uprava kluba donijela je odluku da se izvrše zamjene u stručnom vodstvu kluba, stoji u klupskom priopćenju

 

Veselin Đuho više nije trener Juga CO. Poraz od Barcelonete bila je kap koja prelila čaši strpljenja. Jug je izdao službeno priopćenje. Veselina Đuhu naslijedit će Miho Bobić.

- Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a ususret završnici sezone, Uprava kluba donijela je odluku da se izvrše zamjene u stručnom vodstvu kluba, iako ono nije isključivi krivac za ovakvo stanje.  Dosadašnji trener Veselin Đuho preuzet će mjesto trenera juniora, a sadašnji trener juniora Miho Bobić preuzima mjesto šefa struke, odnosno trenera seniorske ekipe. Maro Balić, dosadašnji pomoćnik glavnog trenera preuzima mlađe juniore, a sadašnji trener mlađih juniora Mile Smodlaka će obavljati ulogu pomoćnika Miha Bobića, stoji u klupskom priopćenju.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.