OTIŠAO U KOTOR

Sandro Sukno službeno postao trener

Utorak, 28. srpnja 2020. 23:18 Napisao/la  SC

Sjeo na klupu bivšeg europskog prvaka

Sandro Sukno
Sandro Sukno

Sandro Sukno službeno je postao trener vaterpolista Primorca iz Kotora.

Kao što je najavljeno, Sukno samostalnu trenersku karijeru počinje na klupi crnogorskog kluba nakon što je radio kao pomoćni izbornika Ivice Tucka.

Jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista svih vremena morao je zbog zdravstvenih tegoba prekinuti karijeru u naponu snage, bivši igrač Juga, Primorja i Pro Recca odmah se počeo baviti trenerskim poslom.

- Predvođeni predsjednikom Janovićem krećemo u ozbiljnu organizaciju, jer Primorac zaslužuje vratiti se na stare staze, kada je prije desetak godina bio i prvak Europe. Mislim da su igrači jako talentirani, ali nažalost nisu imali uvjete za rad, tako da primarno očekujemo skoro otvaranje bazena, kako bi mogli organizirati cijelu strukturu kluba i krenuti s ozbiljnim radom, kazao je Sukno.

Primorac je 2009. godine na Final Fouru u Rijeci postao europski prvak nakon pobjede protiv Pro Recca (8:7).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.