EP: Riječanin izbacio Srbiju, pogledajte nevjerojatnu pogrešku Marka Radulovića

Petak, 12. siječnja 2024. 18:21 Napisao/la  SC

Radulović je rođeni Riječanin, nekoć daroviti vaterpolist Primorja EB odlučio igrati za srpsku reprezentaciju

Marko Radulović
Marko Radulović

Srpska vaterpolska reprezentacije poražena je u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Zagrebu od Mađarske nakon nevjerojatne pogreške Marka Radulovića.

Riječkom vaterpolistu ispala je lopta iz ruke prilikom izvođenja peteraca, Radulović je ispao tragičar u porazu nakon peteraca, katastrofalno je pogriješio u drugoj seriji.

Radulovićevu pogrešku možete vidjeti  OVDJE

Šokirani Srbi ispali su iz natjecanja, Mađarska će igrati protiv Hrvatske ili Grčke.

Inače, Radulović je rođeni Riječanin, nekoć izrazito daroviti vaterpolist Primorja EB za prvu momčad počeo je igrati s 15 godina, iz Primorja je otišao u Vojvodinu i odmah postao drugi strijelac A2 regionalne lige s 38 golova, danas je igrač Radničkog iz Kragujevca.

Jedan od najtalentiranijih mladih vaterpolista podignuo je veliku medijsku prašinu, kada je 2020. godine odlučio igrati za Srbiju:

- Za mlađe hrvatske selekcije igrao sam i na SP. Međutim, dvije godine me tadašnji izbornik mladih Kreković nije pozivao. Kada sam 2018. godine prešao u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana. U međuvremenu me je pozvao Stevanović da nastupam za Srbiju. Budući da me nitko nije zvao iz HVS-a, dogovorio sam se s Urošem i stvar je bila riješena. Da nije bilo Stevanovića, cijela ova priča ne bi ni bila pokrenuta. On je zaslužan za sve, jako mi je pomogao, ne samo oko vaterpola, objasnio je Radulović tada svoju odluku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.