Vaterpolska reprezentacija otputovala u Beograd, prva utakmica u nedjelju protiv Srbije

Petak, 08. siječnja 2016. 19:03 Napisao/la  SC

Europsko prvenstvo igra se od 10. do 23. siječnja


Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovala je na Europsko prvenstvo koje počinje utakmicom s domaćinom Srbijom u nedjelju u 20.30 sati. Europsko prvenstvo igra se od 10. do 23. siječnja, Hrvatska u grupi B nakon Srbije igra protiv Francuske u utorak, 12. siječnja u 16.45 sati, dok posljednju igra protiv Malte u četvrtak, 14. siječnja, u 9.30 sati.

- Nadam se da smo učinili sve što smo trebali u ovom periodu priprema koje smo imali. Ekipa je potpuno psihički i fizički spremna za jedno takvo veliko natjecanje kao što je Europsko prvenstvo. Idemo iz utakmice u utakmicu kao na svakom velikom natjecanju. Bit će bitno da budemo pravi od osmine finala prema dalje. Ponavljam, mislim da smo potpuno spremni unatoč svim problemima koje smo imali, kaže izbornik Ivica Tucak.

U Beograd su otputovali: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević.

Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.