Marko Bijač: Dobro će nam doći ovaj nastup da vidimo gdje smo uoči Rotterdama

Četvrtak, 07. siječnja 2021. 16:26 Napisao/la  Kristian Sirotich
Marko Bijač
Marko Bijač Foto: HVS

U Debrecenu je 24 sata uoči početka europskog kvalifikacijskog turnira Svjetske lige održana konferencija za novinare.

Naime, bilo je relativno malo ili tek površno riječi o turniru koji je pred nama, već je voditelj press konferencije Gergely Csurka, zadužen za odnose s javnošću u FINA i LEN više u ležernijoj, pomalo opuštenoj atmosferi vodio razgovore s četvoricom kapetana.

 Pred kamere FINA TV su izašli  Viktor Nagy (Mađarska), Draško Brguljan (Crna Gora), Felipe Perrone (Španjolska) i Andro Bušlje (Hrvatska).

Sudionici konferencije za novinare su tako odgovarali na pitanja koje su putem interneta poslali vaterpolski navijači diljem svijeta.

Govorilo se o pandemiji koronavirusa, načinu treniranja u doba karantene, nadolazeće utakmice nisu bile odveć spominjane.

Više je po tom pitanju u video javljanju iz Debrecena za Facebook stranicu Hrvatskog vaterpolskog saveza rekao vratar Marko Bijač.

- Nakon odrađena dva tjedna mislim da smo se dobro pripremili za tri utakmice koje nas očekuju. Turnir nam je bitan dodatno i zato jer bismo tu trebali vidjeti na čemu još moramo poraditi prije nego što sljedećeg mjeseca odemo na predolimpijski turnir u Rotterdam. Taj turnir je za nas u ovom trenutku najbitniji. Ponavljam, mislim da smo se dobro pripremili, a već na startu nas očekuje težak ispit protiv jake momčadi kakva je Crna Gora. Vjerujem da imamo kvalitetu, pa ako odigramo najbolje što možemo, očekujem da ćemo izboriti polufinale ovog turnira, a onda kasnije biti među tri najbolje momčadi koje će se plasirati za završnicu Svjetske lige u Tbilisiju, rekao je Marko Bijač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.