Ivica Tucak: Zaista sam sretan jer poprimamo konture ozbiljne reprezentacije

Srijeda, 29. lipnja 2022. 18:25 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila (14:12) je Srbiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva:

- Želim čestitati momcima na fantastičnoj utakmici. Pobijedili smo vrlo dominantno, odličnom igrom u obrani i napadu, punim srcem i glavom. Svih dvanaestorica momaka dali su svoj obol ovoj pobjedi. Jedini koji nije ulazio u igru bio je Marko Bijač, koji je svoj doprinos dao na klupi bodreći Tonija i ostatak ekipe. Zaista sam ponosan na utakmicu koju smo odigrali. Ipak, moram smiriti određeni dio igrača kod kojih je vidljiva euforija što je sasvim normalno s obzirom na to da im je ovo prvi nastup na ovako velikom prvenstvu. Moramo se smiriti i ovdje odraditi još dva koraka te uzeti novu medalju za hrvatski vaterpolo i hrvatski sport. Bit će izuzetno teško, ali iznimno vjerujem u ovu reprezentaciju. Zaista sam sretan jer poprimamo konture ozbiljne reprezentacije, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Po dva su gola postignuli Lazić, Žuvela, Marinić Kragić i Vrlić, po jedan su dali Fatović, Krapić, Bukić, Vukičević, Bašić i Kharkov, Popadić je upisao deset obrana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.