Ivica Tucak: Turnir je tek počeo, ovo je veliko iskustvo za ove momke

Utorak, 21. lipnja 2022. 22:28 Napisao/la  SC

Nismo se u niti jednom trenutku predali, niti psihološki i mentalno pali. Na kraju smo dobili i šansu za pobjedu, kaže Ivan Krapić

Ivica Tucak
Ivica Tucak

U prvoj utakmici Skupine B Svjetskog prvenstva hrvatski vaterpolisti odigrali su neodlučeno protiv Grčke (8:8).

- Ovaj smo bod iščupali ogromnom željom i srcem. Vrlo očekivano, tijekom utakmice se među igračima primijetio grč, no to se momcima ne može zamjeriti. Ipak je ovo prva utakmica Svjetskog prvenstva. Zaista me raduje pokazana volja i želja. Turnir je tek počeo, očekuju nas još  dvije utakmice u skupini. Ovo je veliko iskustvo za ove momke, sve je i dalje otvoreno i idemo korak po korak, rekao je nakon utakmice izbornik Ivica Tucak.

- Bilo je tvrdo, teško i u grču, pogotovo prva četvrtina, što je i razumljivo s obzirom da imamo toliki broj debitanata i mladih igrača. Čim smo se pribrali i počeli igrati našu igru već u drugoj četvrtini smo se vratili u utakmicu. Iako smo cijelo vrijeme lovili rezultat nismo se u niti jednom trenutku predali, niti psihološki i mentalno pali. Na kraju smo dobili i šansu za pobjedu, zadnji napad. Žao nam je što ga nismo iskoristili i pobijedili, žao nama je kao i svaki puta kada izgubimo. No, imamo taj bod iz ove prve utakmice i sada se već okrećemo prema sljedećim suparnicima, kazao je kapetan reprezentacije Ivan Krapić.

Sljedeću utakmicu Hrvatsku igra 23. lipnja u 18.30 sati, kada počinje utakmica protiv Njemačke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.