HRVATSKA PROTIV SRBIJE Ivica Tucak: Raduje me to što smo protiv Gruzije pokazali zrelost, sada radosno očekujem jedan od u nizu velikih mečeva protiv Srbije

Ponedjeljak, 27. lipnja 2022. 19:47 Napisao/la  SC

Srbija je jedan od najboljih suparnika koje smo mogli dobiti. Jaki su, znamo kakvi su, ali dobri smo i mi, kaže Andrija Bašić

Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti dobrom igrom protiv Gruzije na najbolji su način najavili utakmicu četvrtfinala protiv Srbije u srijedu (16):

- Raduje me to što smo pokazali zrelost, da znamo što radimo i želimo. Razvalili smo ih zonom i akcijama koje smo unaprijed dogovorili, obrana je bila odlična, baš kao i Popadić na golu. Sada radosno iščekujem četvrtfinalni ogled, jedan od u nizu velikih mečeva protiv Srbije. Bitno je da budemo na istom, ako ne i boljem nivou nego protiv Gruzije. Vjerujem da imam snagu da ih dobijemo, svakako ćemo dati sve od sebe. Srpska reprezentacija izmijenjena je jednako kao i naša, ali s dva vrhunska igrača u svojim redovima. No imamo ih i mi. Idemo u rat, naravno karikirano govoreći. Vjerujem da imamo snage da ih dobijemo i učinit ćemo sve da to ostvarimo, kazao je izbornik Ivica Tucak.

- Pripremali smo se za utakmicu maksimalno. Tako smo i maksimalno ozbiljno shvatili suparnika, a sve gledajući njihove utakmice. Nikome nije bilo lako protiv njih. Samo prvu četvrtinu su bili u egalu. Kasnije smo stvarno iskontrolirali utakmicu i mirno je priveli kraju. A srijeda? Čujte, mi ovdje želimo pobijediti sve! Prema tome, Srbija je jedan od najboljih suparnika koje smo mogli dobiti. Jaki su, znamo kakvi su, ali dobri smo i mi. Vjerujemo u sebe i idemo odigrati jednu pravu mušku utakmicu, kazao je Andrija Bašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.