Ivica Tucak odredio igrače za Europsko prvenstvo, otpao ozlijeđeni Ivan Krapić

Srijeda, 06. siječnja 2016. 00:17 Napisao/la  SC

Generalna proba pred odlazak na Europsko prvenstvo je uspjela, kaže Tucak nakon pobjede protiv Crne Gore


Izbornik Ivica Tucak odredio je igrače koje igrati na Europskom prvenstvu u Berogradu. Na popisu su: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Otpali su ozlijeđeni Ivan Krapić, vratar Ivan Marcelić i Marino Čagalj.

Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u posljednjoj je utakmici pripremnog turnira koji se igrao u Dubrovniku pobijedila reprezentaciju Crne Gore rezultatom 7:5 (3:0, 0:1, 3:2, 1:2).

- Odigrali smo jako dobru utakmicu u generalnoj probi pred Europsko prvenstvo. Pobijediti Crnu Goru svaki put je jedan veliki rezultat. Nema veliki rezultatski značaj alli smo prikazali jednu zaista odličnu igru. To je ona Hrvatska kako bi trebala izgledati u Beogradu, rasplivana, u obrani jako agresivna, pokretljiva, sa dosta prilika i postizanje zgoditaka iz kontra napada. To je ono što do sad nije krasilo igru hrvatske repreznetacije. Nadam se da smo pokazali jednu dobru igru. Generalna proba pred odlazak na Europsko prvenstvo je uspjela, ovo bi trebao biti smjer kako bi trebala izgledati naša igra u Beogradu, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.