Hrvatski vaterpolisti pobijedili Italiju u pripremnoj utakmici

Srijeda, 03. studenog 2021. 10:58 Napisao/la  SC
Ivica Tucak počeo novi ciklus
Ivica Tucak počeo novi ciklus

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila (12:11) je Italiju u pripremnoj utakmici:

- Odigrali smo uistinu odličnu utakmicu, komplimenti i čestitke igračima. Utakmica nema rezultatski značaj, no meni kao treneru pokazala je što i kako dalje. Ove sparing pripreme s Italijom donijele su nam puno toga. Ponovit ćemo ih i u prosincu kada će Talijani biti naši gosti u Zagrebu. Imam vjeru u ovu reprezentaciju. Naravno da će trebati puno vremena i strpljenja, na početku smo novog ciklusa. Ovi igrači koji trebaju povjerenje svih nas, no već danas su pokazali da će hrvatski vaterpolo i dalje biti u vrhu europskog i svjetskog vaterpola. Ova pobjeda ogroman je poticaj za daljnji rad, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Tucak je započeo novi olimpijski ciklus, od igrača koji su nastupali u Tokiju utakmicu su odigrali samo Bukić i Vukičević, zbog problema s preponama na tribinama ostao sjediti Fatović.

Ponajbolji strijelac s tri gola bio je Luka Bukić dok su Vukičević i Benić upisali po dva zgoditka a Burić, Žuvela, Marinić, Krapić, Bašić i Dužević po jedan pogodak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.