DOGOVORENA SURADNJA

Ratko Rudić preuzeo brazilsku reprezentaciju

Srijeda, 13. studenog 2013. 09:44 Napisao/la  SC

Brazil je domaćin OI 2016 godine i želi ostaviti što bolji dojam

Ratko Rudić novi je izbornik brazilske vaterpolske reprezentacije. Prema najavama Rudić je u Riju dogovorio detalje s čelnicima brazilskog saveza i preuzeo reprezentaciju u olimpijskom ciklusu. Brazil je domaćin OI 2016 godine i želi ostaviti što bolji dojam, a to znači da želi stvoriti kompetitivnu momčad koja se može boriti za medalje.

Brazilski vaterpolski savez u olimpijskom ciklusu raspolaže s budžetom od čak 18 mil. USD, što je pretpostavka stvaranje jake momčadi za koju igraju naturalizirani igrači poput Josipa Vrlića.

Pred Rudićem je veliki izazov, jer je brazilska reprezentacija ipak na nešto nižem nivou od reprezentacija (Jugoslavija, Italija, SAD, Hrvatska) koje je vodio na olimpijskim igrama

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.