VATERPOLO

Maro Joković karijeru nastavlja u Bresciji

Ponedjeljak, 08. lipnja 2020. 12:27 Napisao/la  SC

Hrvatski vaterpolist igrao je dosad u Olympiacosu

Maro Joković
Maro Joković

Najbolji hrvatski vaterpolist i jedan od najboljih na svijetu, Maro Joković (32), napustio je grčki Olympiacos nakon godinu dana i svoju karijeru će nastaviti u talijanskoj Bresciji.

- Nije bilo lako postići dogovor s Jokovićem. Planirao je nastaviti karijeru u velikom klubu kao što je Olympiacos. Ali, uvjerio se u naš projekt i entuzijazam i prihvatio je ponudu. Oduševljeni smo što smo uspjeli postići dogovor s jednim od najboljih na svijetu, rekao je klupski team manager Brando Dian.

- Ovo je naš najvažniji posao za sljedeću sezonu. S njim su svi naši ciljevi ostvarivi, poručio je predsjednik Andrea Malchiodi.

Brescia je ovu sezonu završila na drugom mjestu iza Pro Recca, a osim senzacionalnog dolaska Jokovića, osigurali su dolazak još jednog sjajnog igrača. Riječ je o Grku Angelosu Vlachopoulosu, a momčad je pojačao i srpski reprezentativac Đorđe Lazić. Figari i Presciutti prešli su u Pro Recco.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.