Najbolja ruska tenisačica šokirala izjavama rusku javnost

Utorak, 19. srpnja 2022. 15:59 Napisao/la  SC
Daria Kasatkina
Daria Kasatkina

Najbolja ruska tenisačica Daria Kasatkina šokirala je rusku javnost.

Prvo je priznala da ima djevojku, što ni približno nije iznenadilo rusku javnost kao što je iznenadio njezin savjet mladim ruskim tenisačima.

- Imam li djevojku? Imam! Komplicirano je tako dugo živjeti u ormaru! Nema ničega lakšega na svijetu, kako mi se čini, nego biti heteroseksualan. Ako imate izbora, tko će izabrati da bude gay? Pa da sami sebi zakomplicirate život?, kazala je Kasatkina, koja živi u Španjolskoj.

To je vjerojatno jedan od važnijih razloga zbog kojega je izjavile sljedeće:

- Mislim da generacija koja sada ima 16-17 godina ima još jednu šansu. Još postoji šansa da odu i igraju za druge zemlje. Nisu imali sreće, ali još uvijek nije sve izgubljeno. Mislim da će puno talentirane djece, čiji će roditelji imati priliku, vjerojatno promijeniti državljanstvo. Da budem iskrena, svi već imamo takva pitanja. Ako postoji prilika, djeco promijenite državljanstvo, idite ostvariti svoje snove, poručila je Kasatkina.

Kao što je poznato, ruski tenisači ne smiju igrati na turnirima kao predstavnici ruske federacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.