Ajla Tomljanović ušla u povijest nakon što je poslala Serenu Williams u mirovinu

Subota, 03. rujna 2022. 09:36 Napisao/la  SC
Serena i Ajla
Serena i Ajla

Ajla Tomljanović poslala je Serenu Williams u mirovinu!

Hrvatska tenisačica pobijedila je najbolju igračicu svih vremena u 3. kolu US Opena sa 7:5, 6:7 (5), 6:1 čime je 40-godišnja Amerikanka završila karijeru, kao što je najavila.

Williams se slomila u trećem setu, Tomljanović je ušla u povijest svjetskog tenisa!

Pobjeda hrvatska tenisačice ostala je u dubokoj sjeni scena oproštaja Serene Williams, suznih očiju otišla je s terena:

- Hvala tata, znam što gledaš. Hvala mama. A da nije bilo Venus, ne bi bilo ni Serene. Zato ti hvala, Venus. Ti si jedini razlog što je Serena uopće postojala. Bilo je to najnevjerojatnije putovanje na kojem sam bio u životu. Sada sam samo zahvalna svakoj osobi koja mi je ikad u životu rekla: "Idi, Serena." Hoću li se vratiti? Mislim da ne, ali tko zna. Nikada ne možete biti sigurni ni u što. Sada sam spremna biti mama i istražiti što je drugačija verzija Serene. Tehnički, još sam jako mlada pa bih htjela uživati ​​u životu dok još mogu hodati, rekla je Serena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.