SRĐAN ĐOKOVIĆ Federer igra u 40. godini samo zato jer mu Novak puše za vratom!

Petak, 19. lipnja 2020. 12:44 Napisao/la  SC
Novak i Srđan Đoković
Novak i Srđan Đoković

Srđan Đoković ne gaji velike simpatije prema Rogeru Federeru, otac Novaka Đokovića smatra da švicarski veteran toliko ne podnosi njegova sina da se opterećuje svakim Novakovim uspjehom:

- Federer je i dalje najbolji i najuspješniji tenisač na svijetu. To je činjenica prema rezultatima, ali to neće biti još dugo, zato i gaji toliki animozitet prema Novaku. Oni jesu tokom godina razvili neku vrstu poštovanja, ali što mislite, zašto Federer i dalje igra u 40. godini? Zamislite to, čovjek od 40 godina i dalje igra tenis umjesto da se bavi nekim zanimljivijim stvarima. Budući mu Nadal i Novak dišu za vratom, on jednostavno ne može da prihvati činjenicu da će oni biti bolji od njega. Idi čovječe, odgajaj djecu, bavi se nečim drugim u živut, idi skijaj, radi nešto... Tenis nije cijeli život, to je samo trenutna zanimacija mog sina. On je samo trenutno tenisač, kaže Srđan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.