PODCAST Borna Ćorić: Nema previše smisla igrati bez publike, meni bi jako falila

Srijeda, 10. lipnja 2020. 19:23 Napisao/la  SC
Borna Ćorić
Borna Ćorić
Prvi hrvatski reket Borna Ćorić i bivši hrvatski tenisač Dino Marcan su bili gosti u današnjem podcastu Sport Kluba

Borna za početak da te pitam, kako si proveo ovo vrijeme otkako je krenula pandemija koronavirusa, dosta drugačija situacija za vas tenisače, potpuna novost.

ĆORIĆ: Pa je sigurno da je bilo ovo nešto novo, zadnji put sam imao pauzu tri mjeseca 2017., kada sam bio ozlijeđen. Sigurno da mi je ovo dobro došlo, jer sam vukao ozljedu zgloba što me mučilo dosta vremena. Mislim da mi je dobro došla, jer sam sa svojima doma, s prijateljima i što imam jednu dnevnu rutinu, ima tu jako puno sitnica koje su mi falile. A što se tiče turnira, bili su Indian Wells i Miami kad je to sve počelo i pitanje je koliko bi bio spreman.

Možemo li reći da je ta ozljeda utjecala i na lošije rezultate na početku sezone?

ĆORIĆ: Ma ne, ovu ozlljedu vučem jako dugo, ali nije to razlog. Jednostavno sam ušao u loše razdoblje, pala mi je forma, i na zadnjem turniru koji sam igrao sam nekako pronašao formu i pružio solidan nastup. Došao sam do polufinala u Riju. Dignuo sam tamo formu, ali daleko je to od najbolje forme, ali je to bio pristojan tenis.

Svi živimo u nekim izvanrednim okolnostima, pa tako i vi sportaši. Ima li tenis bez publike smisla ili ne, po tebi?

ĆORIĆ: Po meni, nema previše smisla, meni bi osobno jako falili. Ali opet, mora se gledati i druga strana, 'ajde, barem igramo tenis, da se počne lagano pokrenuti sve to, ako imamo tu privilegiju, idemo sad igrati.
 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.